Vacature basisarts ouderengeneeskunde

Vacature voor basisarts ouderengeneeskunde bij Me-doc: 

Ben jij basisarts en geïnteresseerd in de mogelijkheden binnen de eerste lijn, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of weet je al dat je huisarts of SO wil worden en wil je ervaring opdoen in de eerste lijn terwijl je je samen met collega’s voorbereid op de sollicitatieprocedure?
Vanuit Me-doc denken we graag met je mee!

Wij werken via Me-doc, opgericht door artsen, voor artsen. We zijn een relatief klein en hecht team van ongeveer 30 basisartsen die maandelijks samenkomen voor extra onderwijs en om gezellig na te borrelen. Ook organiseren we sportieve, leerzame en gezellige activiteiten, zoals een lang weekend weg, een symposium en de singelloop! Daarnaast krijg je binnen Me-doc persoonlijke begeleiding door je coach, een collega-arts. En je kan binnen het team terecht voor leefstijl coaching en loopbaangesprekken. Op deze manier kan je je zowel op professioneel als persoonlijk vlak blijven ontwikkelen.
Neem gerust een kijkje op onze website of neem contact met ons op om kennis te maken.

 

Achtergrondinformatie voor basisarts ouderengeneeskunde bij Me-doc:

De afgelopen 15 jaar hebben we behoorlijk wat kennis en ervaring opgebouwd. Door deze kennis en ervaring weten we wat er belangrijk is voor de ANIOS in de eerst lijn en kunnen we de juiste begeleiding bieden.

Om je goed te kunnen begeleiden werken we met 4 fases. Fase 0 is de voorbereiding. Hierbij kijken we samen welk huis er bij jou past. Ook is er een onderwijs week, waarbij je je (medische) kennis over het verpleeghuis op kan frissen. In fase 1 start je in het verpleeghuis. Hierbij is er aandacht voor de indeling van je week, time management en kennis maken met de verschillende disciplines. In fase 2 is er ruimte voor verdieping, door hier aandacht aan te besteden voorkom je dat je routinematig gaat werken en wel uitgedaagd blijft. Dit kan zowel medisch inhoudelijk, op organisatie niveau of persoonlijk. In fase 3 kijken we naar de toekomst. Wat is je toekomstbeeld? Waar wil je naar toe werken?

Daarnaast werken we veel samen met specialisten ouderengeneeskunde, huisartsen en de opleidingsinstellingen en organisaties zoals My-doc. Ook is sinds kort Ha-doc opgericht, voor basisartsen die ervaring op willen doen binnen de huisartsenpraktijk. Hierdoor bieden we mogelijkheden om verder te groeien binnen de eerste lijn. Dit met het doel om samen de optimale zorg voor onze kwetsbare ouderen te kunnen bieden!

 

Functie omschrijving: 

We zijn nu op zoek naar basisartsen die willen starten bij de ouderengeneeskunde in de regio Amsterdam en Rotterdam. Mocht je op zoek zijn in een andere regio of liever als ANIOS willen werken bij een huisarts of een Arts voor Verstandelijke Gehandicapten, neem contact met ons op en dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is.

×