Me-doc Minutes

Korte video’s van het bedrijf

Om een beeld te krijgen van wat Me-doc doet, vind je hier korte video’s van de verschillende onderdelen van het bedrijf en de activiteiten die voor artsen georganiseerd worden. De video’s die we gemaakt hebben in samenwerking met CoMaster vind je op deze pagina.

 

Me-doc – Symposium

jaarlijks wordt door de artsen van Me-doc een symposium georganiseerd. Dit jaar was het ook toegankelijk voor artsen die niet bij Me-doc werken.

Me-doc – Alumni

10 jaar Me-doc, a sparkling Xperience!

Me-doc Minutes – Wijnproeverij

Me-doc organiseert de beste werkervaring voor artsen die in het begin van hun loopbaan staan. Maar waarom is Me-doc dan ook bekend van de wijnproeverijen?

Me-doc – Symposium 2019

jaarlijks wordt door de artsen van Me-doc een symposium georganiseerd. Dit jaar was het ook toegankelijk voor artsen die niet bij Me-doc werken.

Me-doc Minutes – Singelloop

De singelloop is elk jaar weer een sportief hoogtepunt. Samen met de artsen van My-doc en VASON en andere collega’s uit het werkveld komen we samen in beweging voor de ouderengeneeskunde!
Basisartsen, AIOS, specialisten ouderengeneeskunde en huisartsen zetten gedurende 5km of 10km hun beste beentje voor tijdens de oudste stratenloop van Nederland, de Singelloop in Utrecht.

Me-doc Minutes – Een dag in het verpleeghuis

Een dag in het verpleeghuis. Ben je benieuwd wat een arts doet in het verpleeghuis? Me-docter Yoram neemt je mee op zijn werkdag en leidt je rond op verschillende plekken bij Vilente.

Enthousiast geworden?

Wij beantwoorden graag al je vragen of leggen je graag meer uit over werken bij Me-doc.

×